Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 19 Septembrie 2018 - 3318 vizitatori azi
Locuri de munca sezoniere in agricultura - SPANIA - Campania 2018.

Sub mesajul cheie "EURES poate oferi asistenta si consiliere persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in UE/SEE", Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin serviciul de ocupare EURES Romania, pune la dispozitia lucratorilor romani 800 locuri de munca sezoniere in agricultura, in Spania. Firma Surexport Compania Agraria SL din provincia Huelvo, Spania, ofera locuri de munca sezoniere in agricultura pentru recoltarea capsunilor, in campania 2018. Pentru aceasta oferta, nu se solicita experienta.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este asigurata de angajator, iar muncitorul trebuie sa plateasca 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plateste primul transport de venire, iar firma plateste intoarcerea, cu conditia ca muncitorul sa foloseasca mijlocul de transport oferit de firma. Pretul primului drum se va recupera din primele salarii.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud, interesate de aceasta oferta, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr.2 - 4, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: - Copie CI/BI; - CV EUROPASS in limba romana; - Adeverinta medicala, cu mentiunea "apt pentru munca";

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 10.12.2017. Locatia si data selectiei vor fi comunicate la o data ulterioara.

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda - Consilier EURES

0 comentarii1428 vizualizări29 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0