Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 21 Septembrie 2018 - 2742 vizitatori azi
S-a semnat contractul pentru proiectarea si executia lotului 5 din autostrada Comarnic- Brasov.

Astazi, la sediul Ministerului Transporturilor, a fost semnat contractul pentru proiectarea si executia  lotului 5 din autostrada Comarnic - Brasov, sector Rasnov - Cristian, la care se adauga Drumul de Legatura cu minicipiul Brasov. Acest segment va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km in regim de autostrada si 3,7 km la profil de drum national cu 4 benzi, separate pe zona mediana. 
Contractul a fost semnat in prezenta Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, de CNAIR S.A. cu Asocierea SC Alpenside SRL - SC Specialist Consulting SRL.
Cu aceasta ocazie ministrul Razvan Cuc a precizat ca va monitoriza atent modul in care se vor execura lucrarile. "De astazi, in 24 de luni, conform contractului trebuie sa circulam pe acest sector de autostrada. Atrag atentia constructorului ca nu mai acceptam nicio intarziere si mai ales nu mai facem rabat de la calitate. Impreuna cu domnul Stefan Ionita, asa cum v-am obisnuit, vom monitoriza foarte atent, pe santier, evolutia lucrarilor."
Valoarea contractului este de 118.019.701, 80 lei fara TVA, iar durata de executie este de 24 luni, din care proiectare 6 luni, iar executia propriu-zisa este de 18 luni. Garantia de buna executie a lucrarilor va fi de 48 de luni.
Directorul General al CNAIR SA, Stefan Ionita, a afirmat cu ocazia semnarii contractului ca proiectul autostrazii Ploiesti - Rasnov este la fel de important pentru Romania ca si Pitesti -  Sibiu
"Este un proiect foarte important pentru Romania alaturi de Sibiu - Pitesti si ne dorim ca ambele investitii sa coexiste. Prin semnarea contractului am parafat inceputul acestui obiectiv care va fi finantat din Bugetul de Stat. Asteptam de la Antreprenor seriozitate si o mobilizare adecvata importantei acestui proiect. E un proiect care nu are de ce sa depaseasca termenele contractuale. Astfel, in primavara trebuie sa avem utilajele in santier si sa demaram lucrarile fara nicio problema. Avem finantarea asigurata si mai ramane sa stabilm cand vom porni si celelalte obiective, astfel incat sa construim toata autostrada de la Ploiesti la Rasnov." a subliniat Stefan Ionita, Director General al CNAIR S.A..

CNAIR SA

0 comentarii1421 vizualizări02 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0