Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 24 Octombrie 2018 - 4378 vizitatori azi
Inmanare 408 extrase CF. Inchiriere mese in Piete.

In ziua de 12 decembrie, in Sala de sedinte  a Primariei municipiului Bistrita din Piata Centrala nr.6, de la orele 14.00, vor fi inmanate noile extrase de carte funciara, cetatenilor care detin proprietati in  ridurile:

 "Cighir- sectorul cadastral 579";

 "Sub Cighir"- sectorul cadastral nr.728;

 "Valea Castailor" - sectorul cadastral nr. 993;

 "Str.Libertatii" -sectorul cadastral nr. 702;

 "La Soare"- sectorul cadastral nr.111;

 "Zona Industriala"-  sectorul cadastral nr.752;

 "Padurea Codrisor" -sectorul cadastral nr.530,

 "Oacar" -pasune Unirea- sectorul cadastral nr.372;

 "Peste Vale" Unirea- sectorul cadastral nr. 401;

 "Braniste" padure  Ghinda sectorul cadastral nr.447.

In ziua de 13 decembrie, in Sala de sedinte  a Primariei municipiului Bistrita din Piata Centrala nr.6, de la orele 14.00, vor fi inmanate noile extrase de carte funciara, cetatenilor care detin proprietati in  ridurile:

 "La Soare" -sectorul cadastral nr.201;

 "Zavoaie -sectorul cadastral nr.707;

 " Valea  Castailor" -sectorul cadastral nr.663;

 "Zona Industriala" -sectorul cadastral nr.754;

 "Intravilan " vatra veche  a localitati Sigmir -sectorul cadastral nr.8;

  "Intravilan " vatra veche  a localitati Sigmir -sectorul cadastral nr.171;

Primaria municipiului Bistrita a finalizat lucrarea de Cadastru general in municipiul Bistrita pentru sectoarele cadastrale mentionate si conform procedurii legale, pentru sectoarele cadastrale mentionate s-a efectuat procedura de publicitate, iar proprietatile si proprietarii au fost inscrisi cu titlu gratuit in evidentele de carte funciara.

 

.

 

Primaria municipiului Bistrita, organizeaza in data de 21.12.2017, ora 10.00, licitatie publica cu strigare pentru inchirierea unor mese in Piata Independentei Nord si Piata Decebal.

Licitatia va avea loc in sala mare de sedinte a Consiliului local al municipiului Bistrita, Piata Centrala nr. 6.

Cererile de inscriere si documentele solicitate se depun incepand cu data de 11.12.2017 pana la data de 20.12.2017 ora 10.00 la sediul Directiei de Administrare a Pietelor, din Piata Decebal, str. Cuza Voda nr. 2 Bistrita.

 

.

 

Municipiul Bistrita, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Sistematizarea pe verticala a ansamblului de locuinte sociale din str. Sperantei - localitatea componenta Viisoara", amplasat in municipiul Bistrita, localitatea componenta Viisoara, str. Sperantei  nr. 10, judetul Bistrita-Nasaud.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud, din municipiul Bistrita, str. Parcului, nr. 20 si la sediul titularului: Municipiul Bistrita, din municipiul Bistrita, Piata Centrala, nr. 6, in zilele de luni - joi intre orele 9 - 15 si vineri, intre orele  9 - 13.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud, pe toata durata procedurii de mediu.

 

 

                                                      Primaria municipiului Bistrita.

0 comentarii1981 vizualizări05 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0