Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 16 Decembrie 2018 - 9974 vizitatori azi
Aroganta si superioritatea, la "loc de cinste" in sedinta de CL de la Bistrita!

In decursul zilei de ieri, am participat la sedinta Consiliului Local al municipiului Bistrita in cadrul careia, mai marii orasului au decis cum si pe ce anume se vor cheltui banii publici in decursul anului 2018. In calitate de secretar general al PMP Bistrita-Nasaud am considerat oportuna prezenta mea la aceasta sedinta, pentru a intelege cum se conduce orasul nostru "european" si spre ce anume sunt directionati banii bistritenilor. Experienta a fost insa una dezamagitoare: aroganta si superioritatea primarului Ovidiu Teodor Cretu si-au spus cuvantul; executantii sai loiali i-au sustinut fara nicio ezitare ideile megalomane, idei care se pot concretiza in proiecte pe banii bistritenilor; putinii cetateni interesati de soarta orasului, prezenti in sala la sedinta de CL au fost tratati cu o lipsa crasa de respect!

Constat cu stupoare ca domnii de la PSD nu vor sa inteleaga ca si cei care nu au castigat 1500 de voturi au tot dreptul la opinie, un drept al fiecarui cetatean! Este trist si dezamagitor sa vezi cum o "gasca" de indivizi poate stabili care sa fie "prioritatile" atator platitori de taxe si impozite locale! Anunt pe aceasta cale ca voi participa pe viitor la toate sedintele Consiliului Local Bistrita cu un scop bine stabilit: acela de a observa si sublinia derapajele primarului Ovidiu Cretu&Company.

 

Cu stima,

 

Galben Silvia Elisabeta

Secretar General Partidul Miscarea Populara

Filiala Bistrita-Nasaud.

 

 

0 comentarii1708 vizualizări15 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0