Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 21 Februarie 2020 - 2746 vizitatori azi
300 locuri de munca de bucatar, chelner si camerista in regiunea Voralberg din Austria.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 300 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier in regiunea Voralberg din Austria de bucatar, chelner si camerista.

Voralberg este regiunea cea mai vestica a Austriei, fiind cunoscuta ca o regiune in care se practica sporturile de iarna. Diferite pensiuni si hoteluri de 3, 4 sau 5 stele din statiunile din muntii Alpi cauta pentru sezonul de iarna 2018-2019, bucatari, chelneri si cameriste. Oferta de munca venita prin Serviciul Public de Ocupare austriac (Arbeitsmarktservice-AMS Osterreich) insumeaza 300 de locuri de munca, dupa cum urmeaza:

-        Bucatar: 100 posturi;

-        Chelner: 100 posturi;

-        Camerista: 100 posturi;

Candidatii pentru posturile de bucatari si chelneri trebuie sa detina o diploma de calificare in domeniu si o experienta de cel putin un an de munca si sa vorbeasca engleza si/sau germana ( pentru bucatar: limba germana nivel A2 sau limba engleza nivel B1;  pentru chelner: limba germana nivel B1 si limba engleza nivel A2).

Cameristele trebuie sa vorbeasca germana (nivel A2), sa aiba experienta de cel putin un an de munca independenta si orientata spre servicii.

Salariul net este de pana la 2.000 de euro/luna, astfel: - bucatari: intre 1.500-2.000 euro net/luna; - chelneri: intre 1.500-1.900 euro net / luna; - cameriste: intre 1.400-1.600 euro net/luna.

Contractul de munca este sezonier (decembrie 2018 - aprilie 2019), iar programul de lucru este de 48 sau de 54 ore pe saptamana.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la consilierul EURES din regiunea Voralberg, Austria Dietmar Müller, la adresa de e-mail: dietmar.mueller@ams.at si doar pentru monitorizare (fara feedback) la corina.suciu@sb.anofm.ro.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud preselectate in urma transmiterii CV-ului, vor fi contactate ulterior de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Bistrita - Nasaud pentru a participa la o selectie care se va organiza cel mai probabil in luna septembrie, la Sibiu.

Oferta de munca este valabila la nivelul intregii tari.

Termen limita pentru aplicare: 31.08.2018.

 

 

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda, Consilier EURES

 

0 comentarii1925 vizualizări23 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0