Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 5114 vizitatori azi
Traian Ogagau a castigat procesul privind organizarea si desfasurarea referendumului pentru demiterea acestuia.

Tribunalul Bistrita Nasaud a dispus astazi, 29.05.2018,  anularea Ordinului Prefectului judetului Bistrita Nasaud nr. 293/31.10.2017 privind constituirea Comisiei pentru coordonarea activitatilor de organizare si desfasurare a referendumului local pentru demiterea primarului orasului Singeorz - Bai, judetul Bistrita Nasaud.

Astfel,  Traian Ogagau a castigat procesul privind organizarea si desfasurarea referendumului local pentru  demiterea acestuia.

In acest fel, instanta de judecata a retinut nelegalitatea actelor emise si adoptate de catre Institutiei Prefectului judetului Bistrita Nasaud in vederea organizarii referendumului.

Asa cum am sustinut inca de la inceput, procedura privind organizarea referendumului s-a desfasurat sub semnul ambiguitatii, indoielii, netransparentei, necunoasterii de catre prefect a  procedurilor legale impuse de legiuitor.

Traian Ogagau a fost reprezentat  atat in fata instantei de judecata  cat si in fata Comisiei pentru coordonarea activitatilor de organizare si desfasurare a referendumului local de catre avocatul Gaftone George din cadrul Societatii  civile profesionale de avocati Zegrean, Gaftone & Asociatii.

 

Cu deosebit respect,

  avocat Gaftone George.

0 comentarii2527 vizualizări29 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0