Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 18 Iunie 2021 - 14587
Din luna iunie, ridicarea deseurilor colectate selectiv la case individuale, se va face de doua ori pe luna.

Incepand cu luna iunie 2018 ridicarea deseurilor colectate selectiv de catre cetatenii Municipiului Bistrita care locuiesc in case individuale se va face de doua ori pe luna, in prima si cea de-a treia saptamana a fiecarei luni calendaristice, conform graficului stabilit cu operatorul de salubritate. Sacii in care se afla deseurile din metal, plastic sau hartie, colectate selectiv pot fi scosi in fata casei alaturi de pubela cu deseuri menajere in prima si cea de-a treia saptamana a fiecarei lunii calendaristice, care incepe cu prima si respectiv a treia zi de luni din fiecare luna calendaristica.

In ceea ce priveste colectarea deseurilor din sticla acestea pot fi duse la oricare din cele 84 de containere de pe raza Municipiului Bistrita care au marcajul specific acestui tip de deseuri.

In luna iunie 2018 ridicarea sacilor cu deseurilor colectate selectiv se va face in saptamanile 04 - 08 si 18 - 22  iunie 2018, dupa graficul stabilit.

 

                         Administrator Public

                              George Avram

 

0 comentarii2989 vizualizări30 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0