Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 23 Ianuarie 2019 - 4142 vizitatori azi
CAMPANIA DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR CONTINUA!

In perioada 14 mai - 5 iunie 2018 Primaria municipiului Bistrita a organizat CAMPANIA DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR adresata elevilor din toate scolile municipiului, dar si locatarilor din locuintele individuale si colective. Campania a avut scopul de a promova colectarea corecta a deseurilor in vederea reciclarii.

Asa cum am anuntat deja, Concursul " Hai sa scapam Bistrita de poluarea cu plastic !" desfasurat in scoli a avut rezultate remarcabile, colectandu-se in 3 saptamani 2154 saci cu PET, fapt pentru care multumin participantilor pentru implicare, dar si SC Supercom SA care a distribuit saci pentru colectare si a colectat deseurile predandu-le spre reciclare. Succesul acestei actiuni ne determina sa permanentizam colectarea selectiva in scoli si sa relansam acest concurs din septembrie, dupa inceperea anului scolar.

Concursul adresat asociatiilor de proprietari din locuintele colective lansat in 14 mai 2018 cu scopul de a premia asociatia care realizeaza cel mai corect colectarea selectiva a deseurilor la punctele gospodaresti se prelungeste ca  durata de desfasurare pana in data de 9 iulie 2018.

          Astfel, Asociatia de proprietari care colecteaza cel mai corect deseurile pana in 9 iulie 2018 va fi premiata cu suma de 2 000 lei.

          Pentru buna desfasurare a concursului, SC Supercom SA s-a angajat sa curete punctele gospodaresti si sa goleasca containerele semiingropate pline. Serviciul salubrizare din cadrul Directiei Servicii Publice a Primariei municipiuluii Bistrita va monitoriza modul de colectare a deseurilor de catre asociatiilor de proprietari.

          Reamintim locuitorilor Municipiului Bistrita sa foloseasca corect containerele puse la dispozitie pe tip de deseu astfel: hartie-carton - capac albastru, plastic si metal - capac galben, sticla - capac verde; gunoiul menajer - culoare gri/negru.

          Orice persoana este rugata sa semnaleze nerespectarea regulilor de colectare selectiva a deseurilor si cele de curatenie. Telefonul cetateanului 0800 0800 33 poate fi apelat gratuit pentru a semnala astfel de fapte.

 

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii1183 vizualizări08 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0