Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 30674 vizitatori azi
Conducerea CNAIR continua inspectia pe drumurile si santierele administrate de DRDP Cluj.

Astazi, 13.06.2018, Directorul General al CNAIR SA, Narcis Neaga, si presedintele Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud, Radu Moldovan, alaturi de reprezentanti ai conducerii CNAIR si DRDP Cluj,  au fost pe DN 17C si DN 17D pentru a vedea realitatea din teren si a gasi solutii acolo unde sunt probleme.

Principalele discutii dintre Directorul General al CNAIR si presedintele Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud au vizat necesitatea realizarii cat mai rapid a Centurii Bistrita pentru a fluidiza circulatia din oras.

"Incercam ca prim obiectiv inceperea lucrarilor la Centura Bistritei, care este esentiala. Este un proiect cuprins in Masterplan, am solicitat avizul de mediu, iar in cateva zile vom primi un raspuns. Am facut deja solicitarea pentru a obtine fondurile necesare realizarii acestui proiect. Este prins in perioada de finantare 2021 -2030, si facem eforturi sa tragem proiectul in actualul exercitiu de finantare, ca sa incepem lucrarile de proiectare si executie", a declarat Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga. 

Lucrarile de reciclare (ransforsare a drumului) incepute in anul 2015 pe DN 17D sunt in parte finalizate, estimandu-se ca la sfarsitul anului viitor acestea sa fie terminate aproximativ integral. In ceea ce priveste DN 17C pe care este un trafic ridicat, s-au identificat zone in care este posibila largirea drumului cu o banda, pe sensurile de urcare.

 

0 comentarii2478 vizualizări13 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0