Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 13036 vizitatori azi
Nu exista nici un risc pentru cei care consuma conserve de ton.

In urma informatiilor aparute in spatiul public referitoare la distribuire conservelor de ton in pachetele alimentarea distribuite de Primaria municipiului Bistrita consider ca se impun o serie de precizari. Printre ajutoarele alimentare distribuite in prezent de municipalitate se afla si conserva de ton bucati, care provine din pesti pescuiti in Oceanul Pacific, zona FAQ 71, produs prezent in majoritatea magazinelor alimentare din Bistrita si comercializat legal in Romania si Uniunea Europeana. Trebuie precizat faptul ca zona de pescuit afectata de cutremurul din anul 2011 este FAQ 61 precum si acela ca, potrivit specialistilor, durata medie de viata a acestui peste este de 5 ani. Este evident asadar ca nu exista nici un risc pentru cei care consuma acest produs.

O minima documentare ar fi clarificat aceste lucruri si nu ar mai fi fost lansate teorii aberante.

Declaratiile publice facute de uni politicieni pe marginea acestui subiect denota nu doar o lipsa de respect pentru un adevar evident ci fac si dovada unei atitudini iresponsabile. Cu siguranta domnilor in cauza le sunt cunoscute argumentele de mai sus dar in fuga dupa notorietate au preferat sa promoveze si sa sustina o minciuna.

Pretul platit de cei care in goana dupa voturi trec peste orice limite, ignora adevaruri evidente si pun interesul politic mai presus de orice, va fi pe masura iar oamenii vor taxa astfel de derapaje.

 

         Primarul municipiului Bistrita

             Ovidiu Teodor Cretu.

 

 

0 comentarii2275 vizualizări14 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0