Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Reuniunea Informala a Atasatilor de Mediu la Bistrita.

O suta de experti si atasati de mediu din Uniunea Europeana vin la Bistrita in cadrul unei Reuniuni Informale a Atasatilor de Mediu, in perioada 01 - 04 mai 2019. In acest context, saptamana trecuta a avut loc la Bistrita o intalnire de lucru pentru stabilirea Programului Reuniunii Informale a Atasatilor de Mediu cu reprezentanti ai Ministerului Mediului, precum si ai Agentiei de Protectie a Mediului, Comisariatului Judetean al Garzii Nationale de Mediu, Garzii Forestiere Judetene, Sistemului de Gospodarire a Apelor, Romsilva, Primariei Municipiului Bistrita, Consiliului Judetean si ai Institutiei Prefectului -Judetul Bistrita-Nasaud. Totodata s-a stabilit si un Protocol de colaborare care reglementeaza parteneriatul dintre institutii pentru desfasurarea evenimentului care va avea loc anul viitor.

Evenimentul este inclus in cadrul celor peste 270 de reuniuni informale pe care tara noastra le va organiza cu prilejul Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

In contextul reuniunii de anul viitor, vom promova imaginea Romaniei si a judetului Bistrita-Nasaud, punand accentul pe dezvoltarea durabila si sustenabilitatea actiunilor indreptate spre protejarea mediului.

Programul reuniunii implica vizitarea unor puncte-cheie din judetul nostru, printre care municipiul Bistrita, statiunea Colibita, zona Piatra Fantanele - Tasuleasa Social si Parcul National Muntii Rodnei.

In acest moment se lucreaza la definitivarea programului si la detaliile organizatorice pentru a realiza un eveniment etalon!

0 comentarii2926 vizualizări27 septembrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0