Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 15 Octombrie 2019 - 4272 vizitatori azi
ANFP a reunit la Cluj-Napoca peste 100 de reprezentanti ai administratiei publice.

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a organizat cu sprijinul Institutiei Prefectului judetul Cluj, in perioada 4 - 5 octombrie 2018, in municipiul Cluj-Napoca, seminarul regional cu tema "Dezvoltarea carierei in functia publica". Peste 100 de reprezentanti ai administratiei publice din judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Mures si Salaj auparticipat la sesiunile de instruire sustinute de expertii din cadrul ANFP.

In deschiderea evenimentului, prefectul judetului Cluj, Ioan Aurel Chereches, a apreciat oportunitatea demersului Agentiei, in special prin prisma subiectelor de actualitate dezbatute.

Temele abordate s-au concentrat asupra managementului resurselor umanesi a noutatilor legislative din domeniul functiei publice si al functionarilor publici.

Presedintele ANFP, Vasile-Felix COZMA, a multumit atat prefectului judetului Cluj, cat si reprezentantilor institutiilor publice pentru interesul manifestat, exprimandu-si convingerea ca numarul mare de participanti constituie un argument in organizarea acestor seminarii si in alte regiuni ale tarii: "Asa cum am afirmat cu fiecareocazie, intreAgentie si institutiile publice trebuiesaexiste o comunicare bidirectionala, eficace si eficienta, care sa se concretizezeinservicii publice de calitate, acordatecetatenilor si comunitatilor, in general".   

 

 Directia Comunicare si Relatii Internationale

 

comunicare@anfp.gov.ro

 

0 comentarii1435 vizualizări09 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0