Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 07 Martie 2021 - 16194 vizitatori azi
Intrevederea Primul-ministru Emil Boc cu Alteta Sa Regala Charles, Printul de Wales.

Primul-ministru Emil Boc a avut la Palatul Victoria, o intrevedere cu Alteta Sa Regala Charles, Print de Wales, care efectueaza o vizita privata in Romania. Principalul subiect abordat in cadrul intrevederii a vizat implementarea proiectelor de dezvoltare durabila  in zona rurala din Romania.

Seful Executivului i-a multumit Altetei Sale Regale pentru implicarea sa activa in promovarea mai multor proiecte de dezvoltare rurala in Romania si a mentionat ca valorificarea atat a potentialului agricol, cat si a celui turistic si cultural al comunitatilor locale se numara printre obiectivele pe care Guvernul si-a propus sa le atinga folosind fondurile structurale si cadrul oferit de Strategia UE pentru Regiunea Dunarii.

 In context, a fost subliniat rolul important pe care il joaca Secretariatul pentru Dezvoltare Durabila, care functioneaza in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

La randul sau, Alteta Sa Regala Charles, Printul de Wales, a apreciat potentialul turistic al zonelor rurale din Romania, subliniind ca trebuie asigurat un echilibru intre pastrarea traditiilor si proiectele de dezvoltare, pentru beneficii durabile atat in plan economic, cat si in plan social.

La intrevedere au participat, de asemenea, Razvan Murgeanu, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Marin Anton, secretar de stat in Ministerul Mediului si Padurilor, Ioana Muntean, secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, si Luminita Odobescu, director general in cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Din delegatia britanica au facut parte Martin Harris, Ambasador ul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti, Justin Mundy, director executiv al Compartimentului International pentru Sustenabilitate al Fundatiilor ASR Printul de Wales, si Jeremy Staniforth, Inaltul Reprezentant pentru Dezvoltare Durabila al Guvernului Romaniei si consilier pentru Romania al ASR Printul de Wales.

 

 

Biroul de presa

0 comentarii2408 vizualizări21 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0