Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 26 Iunie 2019 - 6634 vizitatori azi
Caderi de zapada pe partea carosabila in Defileul Jiului!

Din cauza cresterii temperaturilor, pe DN 66, Defileul Jiului, au avut loc 4 caderi de zapada de pe versanti (avalanse) pe partea carosabila. De asemenea, mentionam ca astfel de caderi de zapada de pe versanti mai sunt asteptate si in cursul noptii, fapt pentru care drumarii de la CNAIR actioneaza permanent cu utilajele din dotare in aceasta zona pentru degajarea carosabilului cat mai rapid.

 Recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile celor de la CNAIR si ale Politiei Rutiere.

Precizam ca la aceasta ora in zona Ranca de pe Transalpina (DN 67C), din cauza vantului puternic, vizibilitatea este redusa, utilajele CNAIR insotind autovehiculele ce circula in zona.

Facem apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la interventiile Regionalelor CNAIR puteti vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

                                                                                                           

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 si pot accesa pe prima pagina in caseta din stanga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

CNAIR SA

0 comentarii1484 vizualizări24 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0