Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 26 Iunie 2019 - 7012 vizitatori azi
Steagurile Romaniei si U.E., proiectate pe cladirea Palatului Victoria.

Romania va prelua, incepand de maine, pentru o perioada de sase luni, Presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Pentru marcarea acestui eveniment, pe fatada Palatului Victoria vor fi proiectate steagurile Romaniei si Uniunii Europene, precum si logo-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Elementele vizuale vor fi proiectate pe cladirea sediului Guvernului in aceasta noapte, in intervalul orar 19.00 - 3.00. 

"In acest mandat, am incredere ca Romania are forta si pregatirea necesare sa faciliteze dialogul asupra unor dosare extrem de importante pentru viata de zi cu zi a cetatenilor romani si europeni: definirea bugetului Uniunii Europene post-2020, functionarea Pietei Unice Europene si competitivitatea industriei europene, viitorul Uniunii Europene post - Brexit, aspecte legate de drepturile sociale, de agenda de securitate interna, lupta impotriva terorismului, gestionarea provocarilor determinate de migratie. Motto-ul presedintiei - , dovedeste determinarea noastra de a contribui la  mentinerea unitatii, coeziunii si solidaritatii, elemente fundamentale la nivel european", a subliniat premierul Viorica Dancila.  

   

Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

0 comentarii1456 vizualizări31 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0