Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 09 August 2020 - 18028 vizitatori azi
Ghidurilor privind acordarea de finantari nerambursabile de la bugetul judetului Bistrita-Nasaud.

In conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, facem cunoscuta publicarea pe site-ul www.portalbn.ro la sectiunea Proiecte hotarari - transparenta decizionala a Proiectului de hotarare pentru aprobarea Ghidurilor privind acordarea de finantari nerambursabile de la bugetul judetului Bistrita-Nasaud pentru domeniile "Tineret", "Cultura", "Protectia mediului, interdisciplinar" si "Social", respectiv pentru domeniul "Sport".Persoanele fizice si juridice din judet pot trimite, in scris, propuneri, sugestii, opinii, cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotarare, pana la data de 05.04.2019, la Registratura Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Piata Petru Rares, nr.1, municipiul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, sau pe adresa de email cjbn@cjbn.ro.Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: 0263/213657, int. 153, persoana de contact: doamna Bugnar Daniela Florina, sef serviciu la Serviciul buget, monitorizare investitii.

 

.

 

Potrivit prevederilor art. 39 alin (3) din Legea nr. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare, Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud aduce la cunostinta publica Proiectul bugetului local de venituri si cheltuieli al Judetului Bistrita-Nasaud pe anul 2019, care a fost afisat in data de 25.03.2019 la sediul, Piata Petru Rares, nr.1, Bistrita si pe pagina de internet www.portalbn.ro la sectiunea Proiecte hotarari - transparenta decizionala.

        Locuitorii judetului Bistrita-Nasaud pot depune contestatii privind proiectul de buget, in termen de 15 zile de la afisarea, respectiv publicarea acestuia.

 PRESEDINTE, EMIL RADU MOLDOVAN

0 comentarii2303 vizualizări28 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0