Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 23 Septembrie 2019 - 7914 vizitatori azi
30 MAI - ZIUA ANIVERSARA A DIRECTIEI GENERALE ANTICORUPTIE .

La data de 30 mai anul curent, Directia Generala Anticoruptie (D.G.A.), din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sarbatoreste 14 ani de la infiintarea sa ca structura specializata in prevenirea si combaterea coruptiei in randul personalului Ministerului Afacerilor Interne. In toti acesti ani de activitate in lupta impotriva coruptiei, institutia noastra s-a dezvoltat permanent atat pe palierul activitatilor de prevenire, cat si a celor de combatere a faptelor de coruptie, consolidandu-si rolul la nivel institutional.

Prevenirea reprezinta principala directie de actiune impotriva coruptiei, concretizata prin desfasurarea unor activitati de instruire si informare in randul personalului propriu, dar si prin campanii de constientizare a societatii civile, in dorinta expresa de schimbare a mentalitatii populatiei in ansamblul sau.

Prin toate actiunile sale, D.G.A. promoveaza legalitatea, integritatea, onestitatea si profesionalismul ca standarde atat pentru personalul propriu, cat si pentru cel al M.A.I. Ca principal canal de comunicare cu publicul, call-centerul anticoruptie 0800.806.806 pune la dispozitia cetatenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de coruptie, putand fi apelat din orice retea de telefonie fixa sau mobila de pe teritoriul Romaniei.

Cu prilejul zilei aniversare, Directia Generala Anticoruptie prin Serviciul Judetean Anticoruptie Bistrita-Nasaud, isi reafirma intoleranta asupra faptelor de coruptie in randul personalului Ministerului Afacerilor Interne si incurajeaza un comportament corect care sa corespunda motto-ului institutional "Integritate pentru credibilitate".

De asemenea, multumim structurilor Ministerului Public si ale Ministerului Afacerilor Interne din judetul Bistrita-Nasaud care au contribuit si sustinut demersurile institutionale in lupta impotriva coruptiei, precum si personalului care a demonstrat integritate in indeplinirea atributiilor de serviciu si care a inteles ca numai printr-o atitudine corecta se poate construi o imagine demna de rolul si importanta Ministerului Afacerilor Interne.

Cetatenii judetului Bistrita-Nasaud care vor sa ia atitudine impotriva actelor de coruptie pot face acest lucru printr-o sesizare la call-center anticoruptie 0800.806.806, la numarul de telefon 0263.203.167, prin e-mail la adresa: bistrita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul serviciului, situat in municipiul Bistrita, Piata Petru Rares, nr. 1, et. 3, cam. 130. 

 

 SERVICIUL JUDETEAN ANTICORUPTIE BISTRITA-NASAUD

 

0 comentarii1421 vizualizări30 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0