Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 23 Septembrie 2019 - 7902 vizitatori azi
Economia Sociala - Masa Rotunda la AJOFM Bistrita - Nasaud.

"Economia Sociala" a fost tema Mesei Rotunde care s-a desfasurat astazi, in data de 30 mai 2019 la sediul AJOFM Bistrita - Nasaud. Scopul acestei actiuni a fost acela de a promova activitatile organizate independent de sectorul public, gandite sa serveasca interesul general, interesele unei colectivitati, interesele personale nepatrimoniale, prin cresterea gradului de ocupare a persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile sau producerea si furnizarea de bunuri, prestarea de servicii, executia de lucrari.

Economia sociala are la baza initiativa privata, voluntara si solidara, cu un grad ridicat de autonomie si responsabilitate, precum si distribuirea limitata a profitului catre asociati.

La aceasta intalnire au participat 30 de persoane, reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului B-N, Agentia Judeteana Pentru Plati si Inspectie Sociala B-N, Primaria Bistrita - Directia de Servicii Sociale, AFI - Pro Familia, agenti economici si membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Bistrita - Nasaud. Actiunea a fost organizata de catre doamna Tamasoi Valeria, sef birou Analiza Pietei Muncii si Economie Sociala din cadrul AJOFM Bistrita - Nasaud.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda - Consilier EURES 

0 comentarii1281 vizualizări31 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0