Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 23 Septembrie 2019 - 8116 vizitatori azi
Guvernul va lua masuri urgente pentru sprijinirea romanilor afectati de inundatii.

Premierul Viorica Dancila a cerut astazi Ministerului Afacerilor Interne un raport detaliat cu privire la efectele inundatiilor si fenomenelor meteorologice periculoase produse in ultimele zile.

Pe baza acestei analize, Guvernul va lua masuri urgente pentru sprijinirea oamenilor si a comunitatilor care au avut de suferit si ale caror obiective sociale sau drumuri, poduri si podete au fost afectate.

Totodata, prim-ministrul a cerut Ministerului Muncii si Justitiei Sociale sa propuna cat mai urgent ajutoare financiare pentru familia din Jugureni, Prahova, care trece prim momente dureroase.

 "Am primit cu profunda tristete vestea teribila despre tragedia produsa  in comuna prahoveana Jugureni, unde trei copii si-au pierdut viata, iar al patrulea este dat disparut. Pentru un parinte nu exista durere mai mare. Transmit intreaga compasiune familiei indurerate si o asigur de tot sprijinul in aceste clipe de grea incercare", afirma premierul Viorica Dancila.

 Autoritatile si comunitatea continua actiunile de cautare a celui de al patrulea copil.

Seful Executivului multumeste fortelor de interventie care actioneaza in aceste zile pentru sprijinirea cetatenilor si limitarea efectelor inundatiilor.

 

 

Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

 

0 comentarii1309 vizualizări02 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0