Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 15264 vizitatori azi
Dezinsectie exterioara pentru spatile verzi.

Primaria municipiului Bistrita, prin Directia de Servicii Publice a programat pentru aceasta saptamana interventii de dezinsectie exterioara pentru spatile verzi si vegetatia cuprinsa in perimetrele delimitate de strazile: Grigore Pletosu - calea ferata - Lucian Blaga - Calea Moldovei si Colibitei - Andrei Muresanu - Sucevei - Calea Moldovei - 1 Decembrie - Crinilor - Ioan Slavici.

De asemenea sunt programate interventii pentru dezinsectia interioara si exterioara in imobilele si spatiile verzi care sunt aferente urmatoarelor asociatii de proprietari: Andrei Muresanu 30, Garii 30, Garii 32, Dallas, Magura, Petru Maior 20, Tempo, Zefirului 5, Zefirului 30A, Zefirului G60 si Hermes 42 - 44.

Facem precizarea ca aceste interventii vor avea loc doar in conditiile in care nu ploua iar vegetatia nu este uda, in caz contrar un astfel de demers nu poate avea rezultatele asteptate.

Regretam disconfortul pe care il presupun asemenea interventii dar sunt sigur ca doar prin astfel de masuri pot fi stopate neplacerile prilejuite de numarul mare de insecte care au aparut in urma vremii ploioase din ultima perioada.

Va asiguram ca vom continua aceste actiuni pentru a acoperi suprafata intregului oras, astfel incat sa putem oferi conditii cat mai bune de viata cetatenilor Municipiului Bistrita.

 

                        Primaria municipiului Bistrita.

 

0 comentarii2366 vizualizări11 iunie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0