Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 02 Martie 2021 - 520 vizitatori azi
Curs pentru pregatirea initiala a solicitantilor in vederea atestarii si angajarii ca asistenti maternali profesionisti.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita- Nasaud ca partener al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, in cadrul Proiectului "TEAM-UP: Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor", cod 127169, are intentia de a demara un nou curs pentru pregatirea initiala a solicitantilor in vederea atestarii si angajarii ca asistenti maternali profesionisti.

Astfel, in ziua de miercuri 03.07.2019, la ora 10.00, invitam persoanele interesate de pe raza judetului, la o intalnire care va avea loc la sediul institutiei noastre din Bistrita, strada Sucevei, nr. 1-3, pentru a afla mai multe informatii despre sistemul de asistenta maternala si demararea procesului de recrutare si selectare a celor interesati.

 

Conditiile minime pentru a deveni asistent maternal profesionist sunt:

-        Persoane  cu varsta cuprinsa intre 25- 50 de ani;

-        Absolventi de minim 10 clase;

-        Sa mai existe un venit in familie;

-        Familia sa dispuna de spatiu de locuit, cu posibilitatea amenajarii unui loc confortabil pentru copiii plasati;

-        Sa nu existe probleme medicale grave in familie;

-        Membrii familiei sa nu aiba probleme legate de cazierul judiciar;

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita- Nasaud, din Bistrita, strada Sucevei  nr. 1-3, sau la numerele de telefon 0263-232384 sau 0753-317464, persoane de contact- Veronica Negrusa si Flaviu Bercea.

 

Va asteptam cu drag,     

                                                                                 Intocmit,

  Director general adjunct,                              Sef serviciu Management de Caz

CRINA- IULIANA ANDREICA                                   Asistenta Maternala                                                                                                                                       FLAVIU BERCEA

 

 

Director general,

D.G.A.S.P.C. Bistrita Nasaud

Jr. DELIA- CLAUDIA RUS

 

0 comentarii3066 vizualizări27 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0