Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 534 vizitatori azi
Bani pentru inlaturarea efectelor produse de inundatii in BN.

GUVERNUL ROMANIEI,  HOTARARE pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 441/2019 privind suplimentarea bugetului Ministerului Apelor si Padurilor din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului pentru realizarea in regim de urgenta a unor lucrari de investitii de prevenire si inlaturare a efectelor calamitatilor naturale produse de inundatii in perioada februarie-mai 2019 pe cursurile de apa din judetele Arges, Bistrita -Nasaud, Bihor, Cluj, Caras-Severin, Covasna, Gorj, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Satu Mare, Salaj, Timis, Vaslui, Vrancea.

 In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare: Articol unic - In anexa la Hotararea Guvernului nr. 441/2019 privind suplimentarea bugetului Ministerului Apelor si Padurilor din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului pentru realizarea in regim de urgenta a unor lucrari de investitii de prevenire si inlaturare a efectelor calamitatilor naturale produse de inundatii in perioada februarie-mai 2019 pe cursurile de apa din judetele Arges, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Satu Mare, Salaj, Timis, Vaslui si Vrancea, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 523 din 26 iunie 2019, numerele curent 5, 10 si 37 se modifica si vor avea urmatorul cuprins:

Nr. crt Denumirea obiectivului/Judetul Raul/Amplasament Capacitati Valoare totala (mii lei)

5. Inlaturarea efectelor produse de inundatii pe Valea Budac, la Budacul de Jos, judetul Bistrita-Nasaud Valea Budac, localitatile Budus, Jelna si Budacu de Jos, comuna Budacu de Jos, judetul Bistrita-Nasaud Reprofilare albie - 9.000 m Consolidare mal - 11.900 m Praguri de fund - 12 buc. Reabilitare statia hidrometrica - 1 buc. Total - 39.000 mii lei …………………………………………………………………………………………………

10.  Inlaturarea efectelor produse de inundatii si cresterea capacitatii de tranzitare a raului Dipsa la Lechinta, judetul BistritaNasaud Raul Dipsa, localitatea Lechinta, comuna Lechinta, judetul Bistrita-Nasaud Reprofilare albie - 7.000 m Consolidare mal - 3.500 m Praguri de fund - 10 buc.     Total - 10.500 mii de lei

 

 

PRIM - MINISTRU

Vasilica - Viorica DANCILA

 

0 comentarii2534 vizualizări16 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0