Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 19434 vizitatori azi
Autostrada Brasov - Bacau intra in linie dreapta!

Autostrada Brasov - Bacau intra in linie dreapta! Au fost depuse trei oferte pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate si Proiectului Tehnic!   In data de 01 august 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru Autostrada Brasov-Bacau".

In cadrul acestei proceduri ofertele au fost depuse de catre urmatorii ofertanti:

 1.INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A.

2. Asocierea SEARCH CORPORATION SRL&PRIMACONS GROUP SRL

3. SC TPF INGINERIE SRL

 Valoarea estimata a contractului este de 29.843.369,00 lei fara TVA, iar durata contractului este de 30 luni.

 

.

 

Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitesti a fost trimis la ANAP! CNAIR SA a transmis in vederea validarii catre ANAP documentatia aferenta procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica Proiectare si Executie "Drum Expres Craiova - Pitesti" Tronsonul 4. .  Dupa finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare si executie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare

              Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Drumului Expres Craiova - Pitesti, Tronsonul 4, in lungime de 31,88 km. Viitorul Drum Expres se va desfasura pe teritoriul judetului Arges, strabatand urmatoarele unitati administrativ-teritoriale: Lunca Corbului, Albota, Costesti, Bradu, Suseni si Oarja.

             Durata de realizare a acestui contract este de36 luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare si 24 luni pentru executia lucrarilor.

            Perioada de garantie a lucrarilor va fi de minim 5 ani, aceasta putand fi majorata de ofertanti pana la maxim 10 ani.

 

 .

 

Documentatia pentru constructia Drumului Expres Braila - Galati a fost trimisa la ANAP!

             CNAIR SA a transmis in vederea validarii catre ANAP documentatia aferenta procedurii de atribuire a contractului de achizitie publicaProiectare si Executie "Drum Expres Braila - Galati".Dupa finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare si executie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.

             Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Drumului Expres Braila - Galati, in lungime de 11 km.

             Durata de realizare a acestui contract este de34 luni, din care 10 luni pentru activitatea de proiectare si 24 luni pentru executia lucrarilor.

             Perioada de garantie a lucrarilor va fi de minim 5 ani, aceasta putand fi majorata de ofertanti pana la maxim 10 ani.

 

 

CNAIR S.A

0 comentarii2464 vizualizări02 august 2019
rss 2.0
rss 2.0