Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 7474 vizitatori azi
Medicii de familie acorda consultatii, rezolva urgentele dar nu elibereaza trimiteri la cabinetele de specialitate si retete subventionate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Vineri, 3 iunie 2011 ora 830 prefectul judetului Bistrita-Nasaud, domnul Cristian Daniel Florian, a convocat o sedinta de lucru cu participarea reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica, Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Colegiului Medicilor, Asociatiei Profesionale a  Medicilor de Familie, ca urmare a publicarii Ordinului comun nr.864/538 din 2011 de aprobare a Normelor metodologice de aplicare a Contractului cadru privind serviciile medicale in sistemul asigurarilor de sanatate 2011-2012.

Scopul intalnirii l-a constituit semnarea contractelor de catre medicii de familie cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud, inclusiv a actului aditional pentru luna iunie 2011, in noile conditii, conform ordinului mentionat.

Reprezentantii structurilor asociative ale medicilor de familie din judetul Bistrita-Nasaud au subliniat ca, fata de proiect, normele metodologice adoptate au adus unele modificari favorabile medicilor de familie.

Cu toate acestea, semnarea contractelor si a actelor aditionale s-a amanat pina la finalizarea negocierilor la nivel national.

In prezent, medicii de familie acorda consultatii, rezolva urgentele dar nu elibereaza trimiteri la cabinetele de specialitate si retete subventionate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

In cursul zilei de luni se vor relua discutiile asupra acestor aspecte.

 

 

 PREFECT,

Cristian Daniel Florian

0 comentarii2233 vizualizări03 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0