Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 03 August 2020 - 14022 vizitatori azi
Grupa operativa a Comitetului pentru Situatii de Urgenta in urma cresterii prezentei ursilor.

In urma cresterii semnalarilor prezentei ursilor si a provocarii de pagube atat in mediul rural, cat si urban, prefectul Ovidiu Victor Frent a convocat grupa operativa a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta pentru a se discuta masurile de prevenire si cele de interventie care se impun.
In acest sens, s-a solicitat tuturor reprezentantilor institutiilor abilitate ca, in termen de o saptamana, sa prezinte observatii la proiectul de procedura pentru gestionarea situatiilor de urgenta generate de animalele salbatice la nivelul judetului.

Masurile prevazute in aceasta procedura urmaresc protejarea vietii si integritatii persoanelor si a gospodariilor acestora de consecintele eventualelor situatii de urgenta cauzate de ursi si de alte carnivore mari in zonele populate.

La aceasta sedinta au luat parte prefectul si subprefectul judetului, reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Politiei Locale, Directiei Sanitare Veterinare si Siguranta Alimentatiei, ai Agentiei pentru Protectia Mediului, Garzii de Mediu, Directiei Silvice si Garzii Forestiere.

 

Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud 

0 comentarii2198 vizualizări22 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0