Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 06 Iulie 2020 - 13710 vizitatori azi
Sedintele de Instruire a Presedintilor si Loctiitorilor Birourilor Electorale ale Sectiilor de votare.

In perioada 04-05.11 a.c. au avut loc "Sedintele de Instruire a Presedintilor si Loctiitorilor Birourilor Electorale ale Sectiilor de votare" de pe raza judetului nostru, pentru instruirea si prezentarea atributiilor presedintilor/loctiitorilor celor 313 sectii de votare din Bistrita-Nasaud, organizarea si desfasurarea cat mai eficienta si realizarea in conditii de legalitate si siguranta a alegerilor pentru Presedintele Romaniei din 10 noiembrie 2019.

Aceste sedinte s-au desfasurat in Bistrita, Beclean si Nasaud si au fost coordonate de prefectul judetului, Ovidiu Victor Frent, si de subprefectul Ciprian Ceclan-Oprea, care au multumit presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare pentru implicarea in aceasta sesiune electorala.
"Suntem pregatiti pentru ca procesul electoral din aceasta duminica sa se desfasoare in conditii foarte bune. Pe raza judetului Bistrita-Nasaud sunt organizate 313 sectii de votare si pe aceasta cale ii indemn pe toti cetatenii cu drept de vot sa isi indeplineasca datoria civica fundamentala de a merge la urne, unde isi pot exprima prin vot punctul de vedere." - prefectul Ovidiu Victor Frent.

A fost prezentat cadrul legal si s-au facut si precizari privind operatiunile de finalizare a alegerilor si intocmirea Proceselor-Verbale de centralizare a voturilor si constatare a rezultatelor pentru sectiile de votare, s-au prezentat materialele necesare si ghidul cu instructiuni, precum si Sistemul Informatic de Monitorizare a Prezentei la Vot si de prevenire a votului ilegal (SIMPV).

Mai multe detalii despre alegerile pentru Presedintele Romaniei pe site-ul insitutiei ? https://bn.prefectura.mai.gov.ro/presedinte-2019/
_____________

La sedinta de instruire care a avut loc la Bistrita, au participat si presedintele BEJ, dna judecator Berari Reghina Ioana, reprezentantul Autoritatii Electorale Permanente, dna Maria Vlad, seful Serviciului Financiar Contabil, Resurse Umane, Achizitii, Informatic si Administrativ, din cadrul Institutiei prefectului judetul Bistrita-Nasaud, dna Dana Roman, directorul executiv al Directiei Regionale de Statistica Bistrita-Nasaud, dl Mircea Luca Chira, seful Directiei Judetene de Telecomunicatii Speciale Bistrita-Nasaud, dl colonel Dumitru Forfota, dl cms. sef de politie Moldovan Ioan Nicolae - Seful Politiei Municipiului Bistrita, dl col. Borsan Laurentiu, prim adunct al inspectorului sef din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean si mr. Cristian Bucur Sef Inspectie Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita.

 

0 comentarii2310 vizualizări05 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0