Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 20 Septembrie 2020 - 12058 vizitatori azi
EURES - Oferta munca sezoniera in Portugalia si Danemarca pentru culegatori de mazare.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, prin intermediul Serviciului EURES Romania, anunta organizarea unei burse a locurilor de munca in domeniul sezonier agricultura, pentru 210 locuri de munca oferite de un angajator danez in Portugalia si Danemarca, la cules de mazare.
 

Descrierea locului de munca: Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Angajatorul danez detine in Portugalia o filiala a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.
 

Durata contractului:

Portugalia (60 locuri de munca): martie-mai 2020, program de lucru 40-50 ore/saptamana, 6 zile/saptamana.
Danemarca (150 locuri de munca): mai-septembrie 2020, program de lucru 40-50 ore/saptamana, 6 zile/saptamana.
 

Conditii:
- Pentru Portugalia: Cazarea se face in case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platita de lucrator pe luna este de 100-120 de euro, incluzand consumul/utilitatile. Transportul dus-intors Romania-Portugalia este platit de angajator, urmand sa recupereze banii din salariile platite angajatului, asigurarea medicala platita de angajator, se asigura transport saptamanal la supermarket, posibilitate de avansare in cadrul companiei si de reinnoire a contractului de munca. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.
- Pentru Danemarca: Cazarea se face in rulote, 2 persoane in camera, in camping sunt disponibile: bucatarie, sala de mese, toalete, baie cu dusuri, masini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare platita de lucrator/zi este de 8 euro si acopera inclusiv gazul, apa si electricitatea.
Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contra cost pentru 1,5 euro/zi/persoana. Optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com

Plata muncii:
- In Portugalia: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana este de 700 euro brut. Salariul poate ajunge la 1000-2000 de euro/luna. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.
- In Danemarca: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, salariul este intre 2000 si 2500 de euro brut/luna. La finalul sezonului se acorda un bonus de 12.5% din salariu, reprezentand bani de vacanta, conform legislatiei daneze. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Cerinte:
- varsta minima: 18 ani;
- nu se solicita cunoasterea unei limbi straine;
- abilitati de munca in agricultura;
- conditie fizica buna.

Mod de aplicare:
Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba romana, cu poza inclusa, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk.
Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor: 9 decembrie 2019.
Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc la mijlocul lunii decembrie 2019.
Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.
Nu sunt admise alte persoane la interviu.

 

 

Otilia Rapan - Director Executiv

 

Intocmit, Adina Preda - Consilier EURES

0 comentarii2443 vizualizări02 decembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0