Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Targul de Craciun din Tara Nasaudului.

Primaria si Consiliul local Nasaud, Casa de cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud si partenerii: Asociatia Produs in Bistrita-Nasaud, Centrul de Voluntariat Nasaud si Centrul National de Informare si Promovare Turistica Nasaud, au deosebita placere de a va invita la evenimentul "Targul de Craciun din Tara Nasaudului", organizat in perioada 19-20 decembrie, la Nasaud.

            Incepand cu ora 14:00, producatori si artizani din Asociatia Produs in Bistrita-Nasaud va asteapta cu produse traditionale sanatoase si naturale, ornamente si aranjamente facute cu mult suflet, dar si kurtos-kalacs si vin fiert. Grupuri de copii ai liceelor nasaudene, colindatori din intreg judetul, dar si invitatii speciali, Corul barbatesc din Finteusu Mare si celebrul Stefan Hrusca, ne vor incanta cu minunate cantece de sarbatoare, aduse cu drag nasaudenilor.

            Vineri, 20 decembrie 2019, incepand cu ora 16:30, copiii vor fi in centrul atentiei cu un program special oferit de trupa FUNTASTICII - Prietenii lui Mos Craciun. In pragul Craciunului, Funtasticii se afla in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie. Vor colinda, vor canta cele mai cunoscute melodii pentru copii si vor invita toti copiii sa danseze alaturi de papusile uriase si mascotele preferate, intr-o atmosfera de sarbatoare.

 

Va asteptam sa simtim impreuna magia Craciunului!

 

           Cu stima,

                       Primar,

                 Mircea Romocea

0 comentarii3241 vizualizări17 decembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0