Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 2830 vizitatori azi
Programe de formare profesionala organizate de A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud in anul 2020.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud  va organiza in cursul anului 2020, prin Centrul propriu de Formare Profesionala, programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca (someri indemnizati si neindemnizati).

In perioada urmatoare se vor derula prin C.F.P. Bistrita urmatoarele programe de formare profesionala: "Administrator pensiune turistica" (Beclean), "Agent de securitate" (Bistrita) si "Bucatar" (Bistrita).

Planul de formare profesionala pentru anul 2020 al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud prevede organizarea a 40 de programe de formare profesionala, care sa cuprinda 604 de someri, in 25 de ocupatii:

- Administrator pensiune turistica; - Agent de curatenie cladiri; - Agent de securitate; - Baby sitter; - Bucatar; - Coafor; - Cofetar; - Comunicare in limba engleza; - Comunicare in limba romana; - Contabil; - Formator; - Frizer; - Ingrijitor batrani la domiciliu; - Inspector/referent resurse umane; - Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze; - Lucrator in comert; - Lucrator in cultura plantelor; - Lucrator in structuri pentru constructii; - Manager proiect; - Manichiurist; - Operator introducere si validare date; - Ospatar(chelner); - Patiser; - Specialist in domeniul SSM; - Stilist protezist pentru unghii.

Din cele 40 de programe de formare profesionala, 39 se adreseaza somerilor si 1 pentru persoanele private de libertate aflate in Penitenciarul Bistrita.

Pentru inscrierea la un program de formare profesionala sunt necesare urmatoarele documente:

- cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

- copie act de identitate;

- copie certificat de nastere;

- copie certificat casatorie (pentru femei);

- copie diploma studii (ultimul act de studii);

- carnet de somer sau adeverinta din care sa rezulte ca persoana este inregistrata la A.J.O.F.M. B-N ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca;

Persoanele interesate sa urmeze un program de formare profesionala organizat de agentie, sunt invitate sa se inscrie la sediul Centrului de Formare Profesionala din Bistrita, strada Garii, nr. 2 - 4, etaj ll, telefon 0263 - 236296.

 

 

 

Cu stima,

Otilia Rapan

Director Executiv

 

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

0 comentarii2037 vizualizări15 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0