Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 2568 vizitatori azi
900 locuri de munca in domeniul agricol (recoltare fructe) in Spania.

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania ofera 900 locuri de munca in agricultura la recoltare fructelor: capsuni, zmeura, mure si afine. 

Descriere loc de munca: se lucreaza 6.30 ore/zi (cu pauza de masa o jumatate de ora), in conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. 

Cerinte: femei (600 persoane) si 150 cupluri; varsta 18 - 50 ani; experienta in agricultura si capabile sa recolteze capsuni, afine, zmeura si mure, la temperaturi ridicate in primavara, din sere. 

Limba straina: nu se solicita 

Salariu: plata se face pe card. Salariu brut 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfarsitul campaniei, firma plateste un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) si la persoanele care au mai lucrat la firma, un bonus de 0,80 euro centi/zi. Orele suplimentare se platesc cu 6,67 euro brut/ora.

Beneficii si alte conditii: cazarea este oferita gratuit de companie; se platesc utilitatile (electricitate, apa, gunoi si butelie) 1,73 euro/zi. Calatoria in Spania este platita de companie, dar in caz de nerespectare a doua luni de contract se va retine din ultimul salariu al muncitorului. Intoarcerea in Romania este platita de muncitor.

Durata contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioada de proba 15 zile. Contractul incepe cu 1 martie 2020.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud , care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, compartiment EURES (informatii si la telefon 0263 - 236296, int.109), pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: consimtamant tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, adeverinta medicala cu mentiunea "clinic sanatos", CV, NIE (numarul de securitate sociala din Spania - acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de catre angajator.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01 martie 2020.


Cu stima,

Otilia Rapan     

Director Executiv

Intocmit,Adina Preda - Consilier EURES

0 comentarii1855 vizualizări20 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0