Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 20 Septembrie 2020 - 15354 vizitatori azi
3 persoane confirmate cu Coronavirus - 112 in carantina si 811 in izolare la domiciliu in BN.

Conform informatiilor primite de la Directia de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud, in judetul nostru sunt la aceasta ora:  - 3 persoane confirmate cu Coronavirus,  112 persoane in carantina si 811 persoane in izolare la domiciliu.

De la ultima raportare, de ieri, 20.03, mai sunt inca 28 rezultate negative, in total fiind 72 de teste recoltate cu rezultat negativ.

Angajatii Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud se asigura zilnic de conditiile bune ale persoanelor aflate in izolare, le ofera consultanta si, in acelasi timp, ii informeaza cu privire la obligatiile si responsabilitatile pe care acestea le au pe timpul perioadei de izolare.

Pentru informatiii despre noul Coronavirus va rugam accesati pagina https://bn.prefectura.mai.gov.ro/informatii-referitoare-la-coronavirus/

Pentru date actualizate in timp real despre tarile vizate, accesati link-ul http://www.cnscbt.ro/), respectiv "Lista regiunilor si localitatilor din zona rosie si zona galbena cu transmitere a COVID-19".

Va rugam sa nu uitati de

0 comentarii2744 vizualizări21 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0