Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 11 Iulie 2020 - 354 vizitatori azi
Analiza stadiului proiectelor de infrastructura rutiera in videoconferinta publica.

Joi, 9 aprilie 2020, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, alaturi de Directorul General al CNAIR S.A., Mariana Ionita, au analizat in cadrul unei videoconferinte, cu antreprenorii generali, consultantii si directorii directiilor regionale de drumuri si poduri, stadiul proiectelor de infrastructura rutiera aflate in derulare.

In cadrul intalnirii a fost analizat stadiul fiecarui proiect in parte, punandu-se accent pe necesitatea intensificarii activitatii pe santiere, mai ales dupa sarbatorile pascale, cu respectarea masurilor prevazute de ordonantele militare pentru protejarea angajatilor.

"Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum, asigurand angajatilor masurile de protectie necesare. Proiectele incepute trebuie continuate, insa este vital sa promovam si altele noi. Trebuie sa privim aceasta criza ca pe o oportunitate, este vitala demararea de noi investitii,  pentru ca tara are nevoie de infrastructura de transport ca de aer", a subliniat Lucian Bode.

 

Directorul General al CNAIR S.A., Mariana Ionita, a reiterat importanta continuarii activitatii pe santiere, in contextul sustinerii economiei, pe fondul crizei generate in prezent: "Am identificat problemele existente si doresc ca in parteneriat cu antreprenorii si celelalte autoritati sa gasim solutiile optime de rezolvare, astfel incat sa fie respectate termenele asumate. Vreau sa-i asigur pe constructori ca au tot sprijinul meu si chiar vreau sa incurajez aceasta comunicare permanenta intre toti cei implicati, pentru ca suntem o echipa, iar finalizarea proiectelor la termen, sau chiar mai devreme, este obiectivul nostru comun".

Inregistrarea videoconferintei este disponibila pe site-ul CNAIR aici.

 

 

 

CNAIR preda antreprenorului ampalasamentul in vederea inceperii constructiei Pasajului de la Mogosoaia. Joi, 9 aprilie 2020, incepand cu ora 10:00, la intersectia DN Centura Bucuresti cu DN 1A, CNAIR va preda amplasamentul catre Antreprenorul  STRABAG SRL pentru demararea lucrarilor de constructie a pasajului peste DN 1A de la Mogosoaia.

 La eveniment vor participa domnul Secretar de Stat, Ionel Scriosteanu si Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier.

 Pana la inceperea efectiva a lucrarilor, Antreprenorul va face organizarea de santier si se va aproviziona cu materialele necesare executiei acestora.

 Contractul pentru proiectarea si constructia Pasajului de la Mogosoaia este in valoare de 32.259.665,70  lei fara TVA.

 Obiectivul de investitii "Pasaj Mogosoaia pe Centura Bucuresti peste DN 1A" este situat pe Centura Bucuresti, intre km 66+540 - km 67+340 include rampa de urcare (km 66+580 - km 66+810) si rampa de coborare km (66+920 - km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum si breteaua de acces 7 (km 66+870 - km 67+340) si breteaua de acces 8 (km 66+870 km 67+280).

 In conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare si 24 luni pentru executia lucrarilor (de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor si de la predarea amplasamentului catre antreprenor).

 Mentionam ca Antreprenorul a ofertat o perioada de garantie a lucrarilor de 10 ani.

 

.

 

Posibila intrerupere a serviciului de emitere rovinieta si peaj in perioada 09.04.2020, ora 19:00 - 12.04.2020, ora 23:59
CNAIR anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca, din cauza unor interventii la sistemele informatice ce au implicatii in functionarea corespunzatoare a SIEGMCR, ce urmeaza a avea loc in perioada 09.04.2020, ora 19:00 - 12.04.2020, ora 23:59, emiterea peajelor si a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro si a aplicatiei destinate telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibila sau va functiona cu intermitente.In aceste conditii, pentru a evita aplicarea unor sanctiuni contraventionale, utilizatorii au obligatia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informatii cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizati, se regasesc pe pagina de internet a CNAIR SA (www.cnadnr.ro), la sectiunea Produse/Servicii. 
CNAIR S.A. 

                                                                                                  CNAIR S.A.

 

0 comentarii1001 vizualizări10 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0