Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 27 Noiembrie 2020 - 11202 vizitatori azi
La Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud se reia programul cu publicul!

Activitatea de audiente cu prefectul si subprefectul, stabilita pentru zilele de miercuri si joi, incepand cu ora 10, se va desfasura in felul urmator:

- se va face o programare telefonica, apeland numarul 0263216150, oferind datele dumneavoastra.

- in ce priveste regulile de sanatate si siguranta, persoanele inscrise in audienta se vor prezenta la ora indicata in zona de asteptare, amenajata la parterul Palatului Administrativ, imediat dupa intrare.

- de asemenea, vor fi acceptate, in cadrul unei audientei, un numar de maxim 2 persoane concomitent pentru dialogul cu demnitarul/personalul cu functie de conducere.

- audienta va fi limitata la un interval de maxim 15 minute, respectandu-se astfel recomandarile medicale de evitare a interactiunii prelungite dintre mai multe persoane.

- este obligatoriu ca persoanele care participa la audienta sa poarte masca si manusi de protectie si sa respecte regulile de prevenire a infectarii cu COVID-19 stabilite la nivelul institutiei.

Asiguram cetatenii cu privire la faptul ca spatiul unde are loc audienta va fi dezinfectat inainte si dupa incheierea fiecarei activitati.

 

Programul Biroului de aplicare a Apostilei ramane neschimbat. Astfel, cererile vor fi preluate intre orele 8-12, urmand ca documentele sa fie eliberate intre orele 14-16:30 ale aceleiasi zile.

 

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule isi continua activitatile de inmatriculari si preschimbare a permiselor.

Incepand cu data de 18 mai, programul de lucru de la ghisee este de luni pana vineri, intre orele 08-20, cu pauza de la ora 12:30 la 13:30.

 

De retinut:

- pentru a beneficia de serviciile de inmatriculari, radieri, numere rosii si preschimbarea permiselor este necesara o programare in prealabil, care se face pe site-ul https://bn.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari/

- permiselor de conducere care au iesit expirat in timpul starii de urgenta pot fi preschimbate in termen de 90 de zile de la incetarea starii de urgenta;

- intrarea la serviciul de permise si inmatriculari se face pe la intrarea din spate a Palatului Administrativ, iar iesirea din institutie se va face pe intrarea din fata.

- pentru informatii suplimentare legate de aceste servicii, va rugam sa apelati numarul de telefon 0754203232.

 

Ghiseele Serviciului de Pasapoarte sunt deschise incepand cu luni, 18 mai, in zilele lucratoare, intre orele 08-20.

Pentru obtinerea unui pasaport, este necesar sa va faceti in prealabil o programare pe site-ul https://epasapoarte.ro/

Rugamintea ofiterilor din cadrul serviciului este de a nu aglomera ghiseele. Persoanele programate vor fi chemate, in ordinea programarilor, pentru a li se prelucra dorsarele in vederea obtinerii pasaportului. Intrarea la serviciul de pasapoarte se face de pe strada 1 Decembrie.

_______________________________________________

Pentru evitarea aglomerarii si, totodata, pentru sanatatea dumneavoastra, in vederea prevenirii raspandirii Coronavirusului, este IMPORTANT sa nu va prezentati la Institutia Prefectului mai repede de ora la care sunteti programati!

 De asemenea, pentru sanatatea dumneavoastra si a functionarilor care va deservesc, este obligatorie purtarea mastii de protectie in incinta Institutiei Prefectului!

 

0 comentarii1414 vizualizări16 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0