Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 06 Decembrie 2020 - 2222 vizitatori azi
Examinari obtinere permis. Vor fi reluate examinarile pentru obtinerea permisului de conducere!

Seria de examinari pentru proba practica va fi reluata incepand cu data de 2 iunie.Programarea candidatilor la aceasta proba se va face in felul urmator:- Etapa 1
Vor fi programati cronologic toti candidatii ale caror dosare de examinare au expirat sau urmeaza sa expire (perioada 17.03- 15.06.2020) precum si toti candidatii care au fost programati pentru sustinerea probei practice in perioada in care aceasta proba a fost suspendata. Candidatii vor fi programati automat, cronologic, conform zilei corespunzatoare programarii anterioare.
De retinut!
Data programarii va fi comunicata scolilor de conducatori auto pentru propriii candidati, iar candidatii se vor adresa scolilor de conducatori auto unde au urmat cursul de pregatire practica, pentru a afla data programarii la examenul la proba practica.

- Etapa 2
Dupa ce vor fi reprogramati toti candidatii care au fost programati pentru sustinerea probei practice in perioada in care aceasta proba a fost suspendata (17.03-31.05.2020), programarea se va putea efectua la liber, incepand cu 15 iunie.

Examinarea la proba teoretica va fi reluata incepand cu 15 iunie, la o data pe care o vom anunta ulterior.

Aceasta proba se va putea sustine, pentru o perioada, in fiecare zi, esalonat, in functie de scoala de conducatori auto unde a fost urmat cursul de pregatire practica, dupa un program pe care il vom anunta din timp.Important!Din listele de candidati vor fi excluse persoanele care figureaza in izolare sau carantina!

0 comentarii1330 vizualizări20 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0