Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 11 Iulie 2020 - 3960 vizitatori azi
Hai mai bine despre copilarie sa povestim.

Hai mai bine despre copilarie sa povestim, caci ea singura este vesela si nevinovata", zicea Creanga. Iar azi este cea mai potrivita zi, azi, de Ziua internationala a ocrotirii copilului, cand celebram inocenta si puritatea, curiozitatea si ingeniozitatea, voia buna, distractia si spiritul ludic, toate imbinate intr-una dintre cele mai frumoase sarbatori din lume.

"Copilaria trezeste in sufletul fiecaruia dintre noi sentimente de melancolie, de nostalgie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata.
Copiii, in inocenta lor, au inima deschisa spre iubire si frumos. Ei rad si plang foarte usor, sunt generosi si capriciosi deopotriva, iertand si uitand repede micile suparari ale vietii. Insa, maturitatea risipeste aceasta bucurie a clipei, exuberanta si magia celei mai pure si mai fermecatoare varste. De aceea, atunci cand suntem prinsi in valtoarea vietii agitate de adult, ar trebui sa ne oprim si sa redevenim, macar pentru o clipa, din nou, copii.
Sa reinvatam de la copii sa ne bucuram de viata zi de zi, renuntand la griji si sa ne amintim de lucrurile simple care infrumuseteaza viata si ofera bucurie!
La multi ani frumosi tuturor copiilor din lume!", transmite prefectul Stelian Dolha.


Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii924 vizualizări01 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0