Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 14 Iulie 2020 - 4152 vizitatori azi
Branistea si Silivasu de Campie - actiuni de constatare si evaluare a pagubelor.

Comunele Branistea si Silivasu de Campie au fost cele in care s-au desfasurat in 23 iunie, actiunile de constatare si evaluare a pagubelor produse in urma fenomenelor hidrometeorologice.

Prefectul Stelian Dolha, impreuna cu echipa mixta s-au deplasat azi in comuna Branistea, unde, in localitatea cu acelasi nume s-au inregistrat inundari ale unor anexe gospodaresti si ale unor subsoluri de imobile, precum si pagube insemnate inregistrate prin inundarea unui depozit de materiale de constructii. De asemenea, in urma depasirii capacitatii de transport a albiei si a santurilor, s-au inregistrat  depuneri de aluviuni si inundare a unor terenuri agricole, colmatari de platforme de drum si spalari de acostament. In localitatea Ciresoaia, cantitatile mari de precipitatii din ultimele zile au dus la spalarea platformei de drum si acostament precum si la depunerea de aluviuni pe unele strazi si drumuri agricole.

In comuna Silivasu de Campie, fenomenele hidrometeorologice din ultima perioada au produs pagube in localitatile Silivas, Draga, Fanatele Silivasului,  in randul terenurilor agricole prin inundare, spalari de drumuri, depuneri de aluviuni si colmatari.

 

Cancelaria Prefectului

 

 

0 comentarii581 vizualizări24 iunie 2020




rss 2.0
rss 2.0