Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 16 Ianuarie 2021 - 16208 vizitatori azi
Actiuni de prevenire a raspandirii virusului Covid-19, desfasurate in ultimele 24 de ore.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud: Continua actiunile jandarmilor executate pentru prevenirea si limitarea infectarii cu noul Coronavirus.  61 de jandarmi au executat in ultimele 24 de ore actiuni punctuale de verificare a respectarii masurilor stabilite pe perioada starii de alerta, in: parcuri, terase, mijloace de transport in comun si autogari. Au fost verificate 85 de locatii, fiind aplicate 10 de sanctiuni, in valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

Jandarmii va recomanda sa respectati masurile emise de catre autoritati, acestea fiind foarte importante pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Pentru a evita cresterea numarului de infectari si a imbolnaririlor, respectati cu strictete prevederile legale in vigoare pentru protejarea dumneavoastra si a celor dragi.

Jandarmii montani Rodna, Piatra-Fintinele si Colibita continua actiunile de patrulare pe traseele frecventate de turisti.

Astfel de actiuni vor fi organizate si in perioada urmatoare de catre jandarmi in misiuni organizate independent, cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar si cu alte institutii cu atributii de control.

 

 

· Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud:

In ultimele 24 de ore, sub autoritatea Institutiei Prefectului, au fost desfasurate actiuni de verificare cu efective marite in zone aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, dar si in mijloacele de transport in comun, cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta, scopul vizat fiind prevenirea raspandirii virusului Covid 19.

La activitatile desfasurate ieri, 6 iulie a.c., au participat 36 de politisti si politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca.

Astfel, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud , au fost desfasurate actiuni punctuale si au fost verificate peste 140 de societati comerciale si peste 70 de autoturisme.

In total, au fost aplicate 55 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 7105 lei, dintre care 8 pentru nerespectarea masurilor instituite pe perioada starii de alerta, 18 pentru nerespectarea Legii 61/1991, restul fiind pentru abateri rutiere.

 

----------------------------------

Recomandam cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara si de distantare fizica pentru a-si proteja propria sanatate si viata, dar si pentru a-i proteja pe toti cei din jur. 

Sanatatea si siguranta cetatenilor sunt prioritare tuturor institutiilor cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, astfel ca fortele de ordine vor desfasura permanent in aceasta perioada activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada starii de alerta, pentru a proteja cetatenii si pentru a preveni raspandirea noului tip de coronavirus.

 Actiunile preventive vor continua pe toata perioada starii de alerta!

0 comentarii1484 vizualizări07 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0