Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor!

Fortele de ordine continua verificarea respectarii masurii distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie! Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, gari si autogari, mijloace de transport in comun sau in regim taxi pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirea si limitarea raspandirii Coronavirusului.

 La actiunile punctuale organizate ieri, 21 iulie, au participat 27 de politisti si politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica si cei de la Protectia Consumatorului.

Echipele mixte de control au verificat 58 de localuri publice, restaurante, terase, au efectuat verificari in 28 de mijloace de transport in comun, precum si in parcuri si spatii de joaca pentru copii din judet.

Totodata, in cadrul actiunilor punctuale, au fost legitimate 95 de persoane si oprite pentru control aproximativ 50 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 4300 de lei.

 

  • Jandarmii au verificat in total 24 de locatii, fiind aplicate 18 sanctiuni, astfel:  8 amenzi in valoare de 2.700 de lei si 10 avertismente scrise, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, respectiv constituirea unui grup pietonal cu mai mult de 6 persoane.        

Alaturi de jandarmii bistriteni in aceste zile se afla si studentii din anul II - la Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti, care executa in aceasta perioada stagiul de practica la unitatea noastra. Acestia vor fi prezenti la Bistrita pana in data de 14 august 2020, timp in care vor participa zilnic la misiuni alaturi de colegii nostri.

 

ü  Constant, in actiunile desfasurate, reprezentantii fortelor de ordine atrag atentia cetatenilor asupra importantei purtarii in mod corect a mastii de protectie si a respectarii regulilor privind distantarea sociala.

ü  Activitati asemanatoare vor fi desfasurate in continuare, in vederea constientizarii tuturor cetatenilor privind necesitatea respectarii masurilor de protectie individuala si de distantare sociala.

ü  Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.

ü  Respectarea acestor masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!

  • Numarul cazurilor de infectie cu noul Coronavirus este in crestere la nivel national, astfel ca protejarea sanatatii voastre si a celor dragi prin respectarea recomandarilor de igiena, distantare sociala si purtarea mastilor de protectie trebuie sa devina prioritara si pentru dumneavoastra!


#stopsarscov2

 

 

 

 

 

0 comentarii2758 vizualizări22 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0