Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 18778 vizitatori azi
Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor!

Fortele de ordine continua verificarea respectarii masurii distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie! Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, gari si autogari, mijloace de transport in comun sau in regim taxi pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirea si limitarea raspandirii Coronavirusului.

• Inspectoratul Judetean de Politie raporteaza faptul ca ieri, 22 iulie, au participat in misiuni de verificare 40 de politisti si politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica si cei de la Protectia Consumatorului. Au fost legitimate 141 de persoane si au fost oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 6000 de lei.

• Tot in actiunile de ieri, jandarmii au verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala, fiind aplicate 23 sanctiuni, astfel: 10 amenzi in valoare de 2.500 lei, respectiv 13 avertismente scrise pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

Constant, in actiunile desfasurate, reprezentantii fortelor de ordine atrag atentia cetatenilor asupra importantei purtarii in mod corect a mastii de protectie si a respectarii masurilor de protectie sanitara si distantare sociala. Acest tip de activitati vor fi desfasurate in continuare.

 

Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.


Respectarea acestor masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!

 

Numarul cazurilor de infectie cu noul Coronavirus este in crestere la nivel national, astfel ca protejarea sanatatii voastre si a celor dragi prin respectarea recomandarilor de igiena, distantare sociala si purtarea mastilor de protectie trebuie sa devina prioritara si pentru dumneavoastra!

 

0 comentarii609 vizualizări23 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0