Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 18668 vizitatori azi
Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor.

Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor! Fortele de ordine continua verificarea respectarii masurii distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie!

Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, gari si autogari, mijloace de transport in comun sau in regim taxi pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirea si limitarea raspandirii Coronavirusului.

 

• Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud raporteaza ca, la actiunile punctuale organizate ieri, 23 iulie, au participat 46 de politisti si politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica si cei de la Protectia Consumatorului.
Echipele mixte de control au verificat 78 de societati comerciale/persoane fizice autorizate si au fost legitimate peste 140 de persoane. De asemenea, au fost oprite in trafic, pentru control, 61 de mijloace de transport in comun si autovehicule.

In urma neregulilor constatate ieri, au fost aplicate 25 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 26.000 de lei. Din totalul acestora, 2 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea legislatiei privind protectia consumatorilor si 5 pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala. Alte 3 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, celelalte fiind abateri la regimul rutier si de alta natura.

 

• Jandarmii au aplicat in actiunile de ieri 23 de sanctiuni: 8 amenzi in valoare de 2.850 de lei si 15 avertismente scrise, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, fiind verificate un numar de 53 de locatii.

 

 Constant, in actiunile desfasurate, reprezentantii fortelor de ordine atrag atentia cetatenilor asupra importantei purtarii in mod corect a mastii de protectie si a respectarii regulilor privind distantarea sociala.


Activitati asemanatoare vor fi desfasurate in continuare, in vederea constientizarii tuturor cetatenilor privind necesitatea respectarii masurilor de protectie individuala si de distantare sociala.

 Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.


Respectarea acestor masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!

Numarul cazurilor de infectie cu noul Coronavirus este in crestere la nivel national, astfel ca protejarea sanatatii voastre si a celor dragi prin respectarea recomandarilor de igiena, distantare sociala si purtarea mastilor de protectie trebuie sa devina prioritara si pentru dumneavoastra!

 

#stopsarscov2


0 comentarii588 vizualizări24 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0