Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 18496 vizitatori azi
Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor!

Fortele de ordine continua verificarea respectarii masurii distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie! Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, gari si autogari, mijloace de transport in comun sau in regim taxi pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirea si limitarea raspandirii Coronavirusului.


Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud raporteaza ca, la activitatile desfasurate ieri, 26 iulie a.c., au participat  71 de politisti din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud, politisti locali, jandarmi, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar-Veterinare, Directiei de Sanatate Publica si de la Protectia Consumatorului.

Astfel, in cadrul actiunilor punctuale, au fost verificate 212 societati comerciale si persoane fizice autorizate si au fost legitimate 370 de persoane. De asemenea, au fost oprite in trafic, pentru control, 86 de mijloace de transport in comun si autovehicule.

In urma neregulilor constatate ieri, au fost aplicate 63 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 38.000 de lei.

 

Tot ieri, jandarmii au aplicat 24 de sanctiuni, astfel: 11 amenzi in valoare totala de 3.600 lei si 13 avertismente scrise, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala. Duminica, 26 iulie a.c., au fost executate de catre jandarmi si actiuni punctuale de verificare a respectarii masurilor de protectie individuala, respectiv a masurilor privind respectarea distantarii sociale la lacasurile de cult din aria de competenta.

Constant, in actiunile desfasurate, reprezentantii fortelor de ordine atrag atentia cetatenilor asupra importantei purtarii in mod corect a mastii de protectie si a respectarii regulilor privind distantarea sociala.

Activitati asemanatoare vor fi desfasurate in continuare pentru cresterea constientizarii  necesitatii de a respecta masurile de protectie individuala si de distantare sociala.

 Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.
Respectarea acestor masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!

 

Numarul cazurilor de infectie cu noul Coronavirus este in crestere la nivel national, astfel ca protejarea sanatatii voastre si a celor dragi prin respectarea recomandarilor de igiena, distantare sociala si purtarea mastilor de protectie trebuie sa devina prioritara si pentru dumneavoastra!

 

#stopsarscov2

 

0 comentarii455 vizualizări28 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0