Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 06 August 2020 - 23990 vizitatori azi
261 de familii afectate de inundatii vor primi ajutoare de urgenta!

Este vorba de sprijinul oferit de Guvern prin HG nr. 481/2020 din 25 iunie 2020 privind acordarea unor ajutoare de urgenta pentru sprijinirea familiilor afectate de inundatii in cursul anului 2020.

83 de beneficiari vor primi atat ajutorul pentru bunuri, cat si cel pentru afectarea locuintei, fiecare in functie de gradul de afectare.

AJPIS Bistrita-Nasaud va incepe in 28 iulie efectuarea platilor in valoare de 286.500 lei prin serviciile Postei Romane sau prin transfer bancar, dupa caz. 

"Este un sprijin bine-venit pentru aceste familii afectate de inundati si viituri. Am intalnit multi din acesti oameni in vizitele din teren si am fost impresionat de resemnarea cu care au acceptat situatia in care au ajuns din cauza fenomenelor periculoase, dar si demnitatea cu care au mers mai departe. Multumesc Guvernului pentru ca a facut posibil ca, pe langa despagubirile oferite pentru refacerea infrastructurilor afectate din judetul nostru, sa aduca o farama de speranta si incredere acestor oameni carora le-a fost afectata munca de o viata.", transmite prefectul Stelian Dolha.

Ajutoarele de urgenta se acorda in limita sumei de 5 milioane de lui din bugetul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

 

 

0 comentarii448 vizualizări28 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0