Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 07 Martie 2021 - 14198 vizitatori azi
Se majoreaza taxa de intrare la Baile Figa pentru zilele de sambata si duminica.

In contextul evolutiei pandemiei de Covid-19 provocata de noul coronavirus (SARS-CoV-2) si a masurilor preventive adoptate la nivel national, judetean si local in vederea limitarii efectelor si raspandirii acestuia, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a decis impreuna cu administratia locala a orasului Beclean si cu Administratia Parcului Balnear Baile Figa limitarea la 3.500 de persoane a numarului de turisti care pot fi prezenti simultan in interiorul parcului balnear. 

De asemenea, Consiliul Local al orasului Beclean va avea pe ordinea de zi majorarea taxei de intrare la Baile Figa pentru zilele de sambata si duminica, de la 15 lei/persoana la 30 de lei/persoana.

Pentru restul saptamanii tariful va ramane neschimbat, respectiv 15 lei/persoana.

Restul tarifelor si preturilor din interiorul Parcului Balnear Baile Figa vor ramane nemodificate. 

Masura modificarii taxei de intrare mentionata mai sus va incuraja o distribuire cat mai echilibrata a turistilor in toate zilele saptamanii si va ajuta la evitarea depasirii limitei de 3.500 de persoane, mai ales in zilele de weekend (sambata si duminica).
BIROUL DE RELATII PUBLICEPRIMARIA BECLEAN

0263 343 687

relatiipublice@primariabeclean.ro

0 comentarii1659 vizualizări05 august 2020
rss 2.0
rss 2.0