Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 12494 vizitatori azi
Prevenirea raspandirii Coronavirusului - 27 AUGUST 2020.

Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor! Masurile distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie - in continuare verificate! Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate si mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirii si limitarii raspandirii Coronavirusului.


Inspectoratul de Politie Judetean raporteaza ca ieri, 26 august, pe raza judetului nostru, 65 de politisti din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud au participat impreuna cu politisti locali, jandarmi, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar-Veterinare, Directiei de Sanatate Publica si de la Protectia Consumatorului la actiuni de verificare.

Prin actiunile desfasurate de politisti au fost verificate 112 societati comerciale si persoane fizice autorizate si au fost legitimate 176 de persoane. De asemenea, au fost oprite in trafic, pentru control, 54 de autovehicule, 20 dintre acestea fiind mijloace de transport in comun.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate 24 de sanctiuni contraventionale in valoare de totala de aproape 11.000 de lei. Dintre acestea, 2 au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, prevazute de Legea 55/2020 si 8 pentru abateri de natura economica.

 

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean raporteaza ca, in cadrul actiunilor lor de verificare a respectarii masurilor privind distantarea sociala, respectiv purtarea mastii de protectie, au controlat 21 de locatii, fiind aplicate 9 sanctiuni in valoare totala de 2.600 lei.


 Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.

Respectarea masurilor de prevenire si protectie stabilite de autoritati este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!#stopsarscov2

0 comentarii1155 vizualizări27 august 2020
rss 2.0
rss 2.0