Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2346 vizitatori azi
COMPETITIA HAI-HUI PE COCLAURI CONTINUA.

Inca de luni dimineata cinci echipe muncesc cu spor si drag, cot la cot cu oamenii locului la Sangeorz-Bai, acolo unde aerul curat e gratis si pulsul naturii se simte cu fiecare pas. Gazdele implicate in circuitul competitiei Hai-Hui pe Coclauri asteapta cu nerabdare inca de la primele ore ale diminetii ca noua echipa sa le calce pragul odaii, pentru ca multe munci au pregatit pentru ei.

Astazi e joi, a patra zi de Hai-Hui si inca nu s-a terminat. Fiecare zi aduce noi activitati agricole, diverse meniuri traditionale, dar si activitati neprevazute, cum ar fi fatarea unui vitel, eveniment surprins de una dintre echipele angrenate in competitie.

Chiar daca aceste activitati sunt date a fi vazute decat de catre unii dintre concurenti, cu siguranta norocul le surade tuturor. Si anume norocul de a-si depasi limitele, norocul de a intalni oameni faini ai locului, norocul de a invata ce inseamna viata simpla la tara, aproape de inima naturii, aproape de simfonia ciripitului de pasari si departe de orice zgomot cotidian care ne face sa uitam ca dincolo de agitatie exista si refugii, exista si oameni simpli, exista fericire, exista un Dumnezeu care a creat toate acestea.

Au mai ramas doar doua zile de Hai-Hui pe Coclauri si parca prea putin timp in care concurentii sa se poata bucura cu adevarat de tot ce ofera locul acesta minunat. Urmariti evolutia fiecarei echipe cu fiecare zi a competitiei si apreciati printr-un like videoclipurile acestora. Sangeorz-Bai cu siguranta va deveni o destinatie agroturistica, mai ales cu initiativa crearii acestei competitii.

Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala Haihui pe Coclauri

https://www.facebook.com/Haihui-pe-Coclauri-100949671629111 .

 

 

1 comentariu938 vizualizări10 septembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Cititor
13 Septembrie 2020 - 12:56

O porcarie ordinara, sa permiti oricui sa umble " hai-hui " sa deranjeze fel si chip fauna, flora si mediul cinegetic din zona... pe care efectiv le fac praf si pulbere cu tot felul de ATV-uri si motocicluri... sau masini de teren spre deliciul unor " caca-maca " ...
Va intreb, daca suntei normali la cap sau ba ?!

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0