Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 31 Octombrie 2020 - 13554 vizitatori azi
Ziua Pompierilor din Romania.

"Astazi este Ziua Pompierilor din Romania, o zi dedicata bravilor aparatori ai vietilor si bunurilor puse in pericol de flacari, calamitati naturale, accidente sau alte situatii de risc. Incepand cu pompierii militari eroi cazuti in 1848 pe Dealul Spirii, in lupta cu ostile otomane, pentru a apara populatia si aspiratiile de libertate si progres care i-au insufletit pe romani in perioada pasoptista, astazi, peste decenii, ne amintim si le aducem un omagiu tuturor celor care au ajutat in multe alte momente de rascruce din istoria moderna a Romaniei.

Le multumim si le pretuim curajul si pompierilor de astazi, a caror misiune implica in aceeasi masura riscuri si situatii dificile, in fata carora nu se lasa insa coplesiti. Munca lor este de cele mai multe ori o adevarata lupta contracronometru pentru viata unor concetateni ai nostri aflati in situatii dificile si ne bucuram pentru fiecare misiune de salvare care se incheie cu succes.

Va multumim, dragi pompieri, tuturor celor din structurile de protectie civila si din inspectoratele pentru situatii de urgenta, pentru daruirea cu care va puneti in slujba cetatenilor si pentru vietile salvate.

De asemenea, va felicit pentru sprijinul pe care l-ati asigurat de la declansarea crizei sanitare pentru transportul persoanelor infectate sau suspecte de COVID-19 si in cadrul unor misiuni de management al centrelor de carantinare, transport de materiale si echipamente de protectie si operatiuni de decontaminare.

La multi ani si succes in toate misiunile dumneavoastra!"

 

 

 

Ludovic Orban,

Prim-ministru al Romaniei

 

 

0 comentarii847 vizualizări13 septembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0