Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 21 Septembrie 2020 - 4786 vizitatori azi
Activitatea la ghiseele administratiilor financiare si a directiei generale a finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita mai multe zile.

Directia Generala a Finantelor Publice Bistrita Nasaud trece in aceasta perioada printr-un amplu proces de reorganizare si modernizare. Acesta presupune si rearondarea  contribuabililor incepand cu data de 1 iulie a.c. la noile administratii fiscale competente, precum si transferul, in conditii procedurale normale, a tuturor informatiilor necesare pentru deschiderea activitatii administratiilor financiare operative la noile locatii.

 Astfel, va informam ca, in perioada 30 iunie, ora 12:00 - 5 iulie, ora 08:30, activitatea la ghiseele tuturor administratiilor financiare si a directiei generale a finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita.

 In perioada 30 iunie - 5 iulie a.c., la administratiile financiare vor functiona doar centrele de asistenta telefonica a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro raman active doar paginile de informare a contribuabililor.

Mentionam ca activitatea de incasari si plati desfasurata prin unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului va functiona normal, potrivit programului de lucru.

Informatii suplimentare se pot obtine si la numarul de telefon: 0263-210624 Birou metodologie si asistenta a contribuabililor.

 Multumim anticipat contribuabililor pentru intelegere si ii asiguram ca acest proces de reorganizare are ca scop principal imbunatatirea serviciilor oferite de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. 

 

 

p. Director executiv,

Ec. Cicioc Dorina

0 comentarii2786 vizualizări28 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0