Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 02 Decembrie 2020 - 6582 vizitatori azi
Unitati administrativ-teritoriale cu mandate noi pentru primari si consilieri locali!

Bistrita Bargaului, Dumitrita, Livezile, Monor, Salva, Sieu, Tiha Bargaului, Sanmihaiu de Campie, Sieu-Magherus, Salva, Chiochis, Sieut, Josenii Bargaului, Teaca, Budesti, Micestii de Campie - unitati administrativ-teritoriale cu mandate noi pentru primari si consilieri locali!

In perioada 22-23 octombrie a avut loc o noua serie de sedinte privind ceremoniile de constituire a consiliilor locale din mai multe comune ale judetului Bistrita-Nasaud.

"Va felicit pentru castigarea mandatelor si, in primul rand, vreau sa va asigur de sprijinul pe care vi-l pot oferi prin institutia pe care o reprezint.
De astazi, va asumati misiunea de a va implica in calitate de factori decizionali de baza in progresul comunitatilor.
Toate functiile sunt efemere, si cea de prefect, si cea de primar, si cele de consilier local, insa ceea ce conteaza sunt lucrurile pe care le lasam in urma noastra. De azi, timp de patru ani, deciziile pe care le luati pentru comunele pe care le reprezentati vor vorbi pentru voi, va vor reprezenta.
Speranta mea este doar ca voi sa fiti de buna credinta, asa cum v-ati luat legamantul in fata tuturor cetatenilor, fie ca v-au ales, fie ca nu s-au prezentat la vot sau fie ca nu v-au ales.
Sa fiti mereu ghidati de constiinta si deasupra fiecarei decizii sa vegheze legea! ", transmite prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, primarilor si consilierilor locali alesi care au depus juramantul in aceste doua zile.

 

 Cancelaria Prefectului

0 comentarii707 vizualizări23 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0