Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 07 August 2020 - 12232 vizitatori azi
Nesemnalizarea corespunzatoare a mijloacelor de transport cu tractiune animala, a bicicletelor precum si circulatia animalelor pe drumurile publice, constituie cauze frecvente ale accidentelor de circulatie.

Miercuri, 29 iunie 2011 ora 1100, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, domnul Cristian Daniel Florian, a convocat o intalnire de lucru cu participarea reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

Scopul intalnirii l-a constituit solutionarea unor probleme privind circulatia pe drumurile publice a bicicletelor, carutelor si animalelor.

In cadrul intalnirii s-a subliniat faptul ca nesemnalizarea corespunzatoare a mijloacelor de transport cu tractiune animala, a bicicletelor precum si circulatia animalelor pe drumurile publice, constituie cauze frecvente ale accidentelor de circulatie.

In acest sens, in cadrul intalnirii, s-a stabilit intocmirea unui plan de actiuni care va fi aprobat si adus la cunostinta cetatenilor pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

 

 

 PREFECT,

Cristian Daniel Florian

 

0 comentarii2254 vizualizări30 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0