Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 26 Februarie 2021 - 30942 vizitatori azi
Au fost alesi vicepresedintii Consiliului Judetean Bistrita Nasaud.

Este o zi importanta pentru judetul nostru, ziua in care au fost alesi Vicepresedintii Consiliului Judetean Bistrita Nasaud. Impreuna, punand oamenii pe primul loc, vom munci pentru ca fiecare localitate din acest frumos judet, sa aiba parte de dezvoltare, in continuare.

In urma alegerilor, Vicepresedinte din partea Aliantei pentru Bistrita-Nasaud va fi dna. Camelia Tabara. Astfel, astazi devine si o zi istorica, dna Tabara fiind prima femeie Vicepresedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

Va doresc mult succes, si avand in vedere experienta si profesionalismul dumneavoastra, sunt sigur ca vom avea o colaborare ce va face bine comunitatilor din intreg judetul.

Vicepresedinte al CJBN din partea PMP va fi domnul Kecskes Simionca Tiberiu-Ciprian. O dovada a colaborarii dincolo de culori politice, un parteneriat realizat pentru a transforma proiectele-n fapte.

Oamenii ne-au ales sa muncim, sa ingrijim acest judet si sa gasim solutii. Continuam sa ne tinem de cuvant si sa dezvoltam Bistrita-Nasaud!

Doamne ajuta!


 

Emil Radu Moldovan

0 comentarii966 vizualizări17 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0